Kerstvieringen Spinmolen

Beste ouders,

Wat waren de kerstvieringen, afgelopen woensdagavond, toch weer geslaagd!
De aula, de gangen, de klassen en de gymzaal waren schitterend versierd, met dank aan de versier-commissie en de leerkrachten.
De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) genoten van de schitterende liedjes en voordrachtjes in de speelzaal van de kleuters. De kinderen van de bovenbouw zaten in de aula te genieten van een prachtige kerstmusical die door de leerlingen van groep 7, onder regie van meester Klaas, uitgevoerd werd. Wat een zangtalent en motivatie is er in die groep aanwezig! Mijn complimenten voor deze prestatie.
Daarna waren er de gezellige kerstmaaltijden in de verschillende klassen. De catering werd zoals altijd vlekkeloos verzorgd door de ouders van onze ouderraad.
Op onze website kunt u een impressie van deze feestelijkheden zien door middel van de fotocollages, die hierop staan weergegeven.
Ik wil hierbij iedereen hartelijk danken voor zijn geweldige bijdrage.
Rest mij om u allen een Zalig Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar toe te wensen!

Freek Steur, namens het team van de Spinmolen

bekijk foto's