Home / Onze school / Ouderraad Spinmolen

Ouderraad Spinmolen

De Ouderraad

Wie zijn wij en wat doen we?

Bij vele activiteiten op de school is de hulp en inbreng van ouders benodigd. Om te zorgen dat dit allemaal soepel verloopt worden de ouders van de kinderen op de Spinmolen vertegenwoordigd door 12 tot 13 personen in de Ouderraad.

Zo stellen wij de ouderbijdrage vast, verzorgen wij de schoolreisjes en het kamp, helpen wij de Sint en zijn Pieten bij alle festiviteiten rond 5 december, zorgen we voor de kerstmaaltijd, de verzorging van de afscheidsavond, versiering van de school rond bepaalde thema’s, ranja bij sport en spelletjesdagen, wat lekkers met de kermis, pasen en de laatste schoolweek en natuurlijk proberen wij hier allemaal zo veel mogelijk hulp bij te verlenen.

Soms is het wat puzzelen, moeten we rekening houden met speciale dieetwensen, en hebben we wat extra hulp nodig van andere ouders. Denk bijvoorbeeld aan het versieren van de school of begeleiding bij de schoolreisjes of kerstmaaltijd.
Eens in de twee maanden komen wij samen en nemen zo alle activiteiten door die voor die komende periode op de planning staan.

Vragen en opmerkingen zijn natuurlijk altijd welkom! Je kunt ons mailen op mailadres ouderraadspinmolen@hotmail.com
of ons natuurlijk even aanschieten bij de school!

De Ouderraad

De Ouderraad van De Spinmolen bestaat uit de volgende leden:

Mevr. Inez Tol
(voorzitter)
Mevr. Ingrid Tol-Steur
(penningmeester)
Mevr. Nell Verhoeven
(secretaris)
Mevr. Cisca Guijt-Reurs Mevr. Jennifer Bond Mevr. Jessica Pannekeet
Mevr. Suzanne Tol-Tuyp Mevr. Jenny de Groot Mevr. Elles Tol
Mevr. Monique Tuijp Mevr. Elly Veerman Mevr. Kim Buys-Klouwer

Heeft u  vragen? Neem dan alstublieft contact op via: ouderraadspinmolen@hotmail.com
Graag met vermelding van naam en groep van de leerling.