Home / Onze school / Tussenschoolse opvang Spinmolen

Tussenschoolse opvang Spinmolen

Beste ouders,

Op de Spinmolen bestaat voor uw kind de mogelijkheid om tussen de middag over te blijven op school. We hebben een ploeg van (gediplomeerde) ouders, die volgens een rooster de overblijf leidt. Onder leiding van de overblijfouder, zitten de kinderen gezellig in onze aula hun boterhammetjes op te peuzelen. Na het eten kunnen ze onder toezicht heerlijk op het plein of binnen spelen, totdat de pauze afgelopen is.
Uw kind betaalt een klein bedrag (€1,50 per overblijfbeurt) om te mogen overblijven.
Sinds april 2016 is er op de Spinmolen een nieuwe aanpak m.b.t. de aanmelding en de administratie van de tussen-schoolse-opvang (TSO). De school heeft een eigen website waarop de ouders dagelijks via de tablet, laptop, computer én telefoon, hun kind kunnen aanmelden voor de tussen-schoolse-opvang. De leerkracht van iedere groep wordt eveneens dagelijks ingelicht over de kinderen die overblijven. Ook de betaling is vanaf cursusjaar 2016-2017 veranderd. Iedere ouder die gebruik maakt van de TSO krijgt maandelijks via de mail een gespecificeerde factuur, waarna u via uw bank het geld kunt overmaken naar de bankrekening van de TSO van de Spinmolen.
Daarvoor is het noodzakelijk dat de ouders een eigen account aanmaken op www.mijntso.nl/spinmolen

Voor de eerste inlog is het noodzakelijk dat u een inlogcode invoert. Via de 'link' hieronder, kunt een uitgebreide informatie brief van de TSO van de Spinmolen downloaden, met meer gedetailleerde informatie over deze nieuwe wijze van administratie en hoe u een account kunt aanmaken bij 'Mijn TSO Spinmolen'.
Informatiebrief om een account te kunnen aanmaken voor 'Mijn TSO Spinmolen'.

Door middel van de link hieronder komt u vervolgens direct op de inlogpagina van de tussenschoolse opvang van de Spinmolen:
www.mijntso.nl/spinmolen

Vriendelijke groet,